Poliția Locală solicită eliberarea parcărilor în zona intersecției dintre b-dul Traian și strada Privighetorii

Poliția Locală Piatra-Neamț aduce la cunoștința pietrenilor că în zona intersecției dintre Bd. Traian și strada Privighetorii se execută lucrări la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare. Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a acestor activități, se solicită participanților la trafic să elibereze parcările din aproprierea locurilor în care se desfășoară săpăturile.

Comunicatul Poliției Locale:

Având în vedere lucrările ce se execută la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare de pe Bd. Traian și la intersecția cu strada Privighetorii, solicităm participanților la trafic să elibereze parcările din zona unde au loc săpături.

Totodată, recomandăm riveranilor și nu numai să evite staționarea în parcările cu plată pe sectorul de drum marcat cu balize de semnalizare ori cu bandă de delimitare. 

Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră asigură fluidizarea traficului rutier și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele și semnalele de avertizare ale echipajelor Poliției Locale Piatra Neamț prezente în aria unde au loc lucrări.

PUBLICITATE