Pietreanca Teodora Sava, salvată de Delia. Merge mai departe la X Factor

Concurenții ”X Factor” au intrat, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al șaptelea sezon. Patru dintre concurenții ajunși în prima Gală Live au obținut biletele pentru semifinale după ce au fost aleși de către mentori. Teodora Sava, Jeremy Ragsdale, Flashback și Anton Banaghan sunt cei care vor lupta cu siguranță pentru marele trofeu și în gala de duminică.

Ultima prestație din grupă a fost a Teodorei Sava (din Piatra-Neamț), concurenta despre care Delia crede că toți ceilalți jurați se tem că va reuși să își învingă toți adversarii.
În prima Gală LIVE, din sezonul VII de la „X Factor”, Teodora Sava a cântat melodia „Purple Rain„, interpretată de Prince.

Pe scenă, ochii ei înlăcrimați și emotivi s-au potrivit perfect cu alegerea Deliei pentru această seară. O altfel de „Purple Rain”, a spus Teodora și s-a ținut de cuvânt pentru că hit-ul lui Prince a sunat cu adevărat altfel. Mai dezinvoltă ca niciodată, Teodora a cântat absolut minunat, iar jurații au contrazis-o pe Delia care spunea că nu a auzit nicio laudă la adresa elevei sale. – notează Antena 1

Spre deosebire de ceilalți jurați, Delia a fost nevoită să salveze una din trei voci foarte bune. Pe rând, Francesca, Alina și Teodora au urcat pe scenă și au cântat așa cum au știut mai bine, iar misiunea juratului a fost să o salveze doar pe una dintre cele trei. Restul concurenților intră la duel, dar pentru asta trebuie să convingă publicul că merită să meargă mai departe.
După o pauză de gândire și după ce i-a ascultat pe ceilalți mentori, frumoasa cântăreață a spus: „Urăsc să-mi fac planuri. nu e stilul meu. Acționez după cum simt. Aleg să merg mai departe cu Teodora Sava.

Prestația Teodorei

Decizia Deliei

PUBLICITATE