Pieton băut, care traversa neregulamentar, lovit de mașină în Neamț

Un bărbat de 49 de ani a fost rănit într-un accident rutier în Neamț, după ce a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar. Polițiștii au constatat că pietonul se afla sub influența alcoolului

„La data de 19 august a.c., în jurul orelor 23:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Secuienii Noi.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Botoșani, conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Secuienii Noi, ar fi acroșat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, ce ar fi fost angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.” – a transmis Poliția Neamț

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE