Piatra-Neamț – Un minor care a furat o mașină, implicat într-un accident cu 2 victime și 4 mașini avariate

Un minor de 17 ani a fost implicat într-un accident în Piatra-Neamț după ce a furat un autoturism. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane.

„În noaptea de 27 august, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe aleea Plaiului, din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Neamț, conducea un autoturism, pe aleea Plaiului, ajuns la intersecția cu strada Măreței, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un minor de 17 ani, din Rediu, ce a fost proiectat în alte două autoturisme ce se aflau parcate regulamentar.” – a transmis Poliția Neamț

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 30 de ani și a unei pasagere în vârstă de 24 de ani. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

În urma cercetărilor ulterioare, polițiștii au descoperit că minorul de 17 ani a furat autoturismul de pe raza localității Rediu și îl conducea fără a deține permis de conducere.

În consecință, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE