Piatra-Neamț: Raportul de activitate al Poliției Locale în 2018

Miercuri a avut loc ședința de analiză a activităților desfășurate de Poliția Locală Piatra-Neamț în anul 2018.

La eveniment au participat primarul Dragoș Chitic, viceprimarul Bogdan Gavrilescu, consilierul local Paul Pintilie, Șeful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Neamț – Iulian Munteanu și Șeful Poliției municipiului Piatra-Neamț – Cms. Șef Bogdan Mitroi.

Ședința a fost deschisă de către Directorul executiv al Poliției Locale – Eugen Pancu care a prezentat bilanțul activităților desfășurate anul trecut, dar și obiectivele stabilite pentru eficientizarea activității în anul 2019.

Îmi doresc o Poliție Locală modernă și profesionistă care să asigure un grad de siguranță ridicat cetățenilor orașului. Înregistrăm în ultimii ani o creștere a eficienței activității polițiștilor locali și o scădere a faptelor antisociale, dar mai sunt în continuare unele aspecte care trebuie rezolvate și din acest motiv trebuie continuat pe acest drum. Siguranța cetățenilor, ordinea și liniștea publică reprezintă o prioritate pentru municipalitatea pietreană și, din acest considerent, suntem hotărâți să continuăm sancționarea fermă a oricăror manifestări care contravin legii sau generează un disconfort cetățenilor” a declarat, în încheierea ședinței, primarul Dragoș Chitic.

Raportul de activitate poate fi consultat aici: https://politialocalaneamt.ro/…/u…/2019/01/Bilant-2018-k.pdf

PUBLICITATE