Patru șoferi prinși băuți sau drogati la volan în Neamț

Polițiștii nemțeni au depistat patru șoferi conducând sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, două cazuri înregistrate în seara de 7 ianuarie și alte două în noaptea de 7 spre 8 ianuarie.

Primul caz s-a petrecut pe 7 ianuarie, în jurul orei 18:30, în localitatea Dumbrava Roșie, unde un tânăr de 23 de ani din Zănești a fost oprit de polițiștii rutieri. Testarea acestuia a indicat posibila prezență a substanțelor interzise, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

La aceeași dată, la ora 18:44, în Bicaz, un bărbat de 59 de ani a fost depistat conducând cu o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 7-8 ianuarie, în jurul orei 00:05, un alt șofer, de 37 de ani din Gârcina, a fost prins de polițiștii din Piatra-Neamț pe strada 1 Decembrie, cu o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, la ora 03:16, în Gherăești, un bărbat de 33 de ani a fost depistat de polițiștii din Săbăoani cu o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate aceste cazuri sunt în curs de investigare sub suspiciunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE