Pasajul Pietricica din Piatra-Neamț, reabilitat și supravegheat video

Lucrările de reabilitare la pasajul pietonal de la Pietricica din Piatra-Neamț au fost finalizate, a anunțat primarul Andrei Carabelea. Pasajul, afectat anterior de avarii și acte de vandalism, a fost modernizat și este acum supravegheat video.

Intervenția a fost necesară din cauza avariilor produse de rețeaua de apă din zonă, precum și a actelor de vandalism care au deteriorat pasajul.

Cele mai importante lucrări efectuate au inclus reparații la tencuieli, placaje, gard de protecție, trepte, pardoseli și pereți.

De asemenea, s-au realizat vopsitorii, confecționare și montare rigole, reparații cu beton și montarea de armături oțel-beton.

Sistemul de iluminat a fost refăcut integral, iar pasajul este acum supravegheat video pentru a preveni viitoarele acte de vandalism și pentru a asigura siguranța pietonilor.

„Am finalizat lucrările de reabilitare la pasajul pietonal de la Pietricica.
Intervenția a fost impusă de faptul că această cale de acces importantă era afectată atât de avariile de la rețeaua de apă din zonă, cât și de unele acte de vandalism.
Cele mai importante lucrări au inclus reparații la tencuieli, placaje, gard de protecție, trepte, pardoseli și pereți, vopsitorii, confecționare și montare rigole, reparații cu beton, montarea de armături oțel-beton și refacerea iluminatului. Pasajul este acum și supravegheat video.” – a transmis edilul

PUBLICITATE