Panică într-un bloc din Piatra-Neamț de la o oală uitată pe foc

Panică într-un bloc din Piatra-Neamț de la o oală uitată pe foc. Intervenția pompierilor a fost esențială pentru prevenirea unui incendiu.”

Un incident care ar fi putut avea consecințe grave a fost prevenit astăzi, în jurul orei 20:00, în municipiul Piatra-Neamț. Pompierii au fost alertați prin apel la 112 despre prezența unui miros de fum pe casa scării unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Forțele și mijloacele de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț s-au deplasat imediat la locul indicat. La sosire, echipa a constatat că fumul provenea din interiorul unui apartament de la etajul patru. Incendiul se manifesta la nivelul aragazului, unde o oală cu mâncare ardea necontrolat.

Pompierii au acționat rapid, îndepărtând oala de pe aragaz și au evacuat fumul atât din apartament, cât și de pe casa scării.

Proprietara apartamentului, o femeie de 52 de ani, a primit asistență medicală de la membrii echipajului SMURD, având ușoare intoxicații cu fum.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că se degajă fum din interiorul unui apartament situată la etajul patru. Incendiul s-a manifestat la nivelul aragazului, unde ardea o oală cu mâncare. A fost îndepărtată oala de pe aparatul de gătit și s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.
Proprietara apartamentului, o femeie de 52 de ani a primit asistență medicală de la membrii echipajului SMURD deoarece a suferit ușoare intoxicații cu fum.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE