Pagube provocate de furtună în Neamț (FOTO)

Furtuna care a avut loc în ultima oră Neamț a determinat intervenții de urgență ale pompierilor nemțeni pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe cablurile electrice în Roman.

Furtuna din ultima oră care s-a abătut asupra unor localități din județul Neamț a creat pagube semnificative. Potrivit ISU Neamț, pompierii au intervenit pe mai multe străzi pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe cablurile electrice.

„Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU intervin în municipiul Roman pentru degajarea unor arbori căzuți pe cablurile electrice pe străzile Mihai Eminescu, Mihai Viteazu și Mărului,” a transmis ISU Neamț.

ACTUALIZARE (ora 18:50) – ISU Neamț:

„Pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteo prognozate în zona de competență a Detașamentului Roman, pompierii alături de voluntari de la SVSU Roman și Gâdinți au acționat astfel:
-în municipiul Roman, pe străzile C. A. Rosetti, Ion Creangă, Bogdan Dragoș și Sucedava pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil;
-în municipiul Roman, pe strada Fabricii pentru degajarea unor elemente din acoperișul unei construcții cu un nivel, desprinse de vânt;
-în comuna Gâdinți pentru degajarea unui stâlp de telefonie.”

În funcție de intervențiile pompierilor, vom actualiza articolul…

Reamintim că meteorologii au emis o avertizare imediată (nowcasting) de furtună pentru mai multe localități din județul Neamț (vezi articol AICI)

PUBLICITATE