Optimizare tehnologică la fabrica de ciment Tașca prin proiectul ambițios al COMES SA

COMES SA lansează un proiect major de înlocuire a coșului filtru în fabrica de ciment Tașca, îmbunătățind astfel eficiența și sustenabilitatea proceselor industriale.

Compania COMES a anunțat demararea unui proiect cheie pentru anul 2024. Proiectul constă în înlocuirea coșului filtru de la cuptorul-moară al liniei a doua a fabricii de ciment Tașca Heidelberg Materials România.

Această inițiativă este menită să îmbunătățească eficiența și sustenabilitatea proceselor de producție ale fabricii.

„Dăm startul proiectelor 2024. Și începem cu înlocuirea unui coș filtru cuptor – moara linia 2 a fabricii de ciment Tașca Heidelberg Materials România.

În cadrul proiectului vom înlocui coșul utilizat pentru evacuare gaze curate în atmosferă provenite de la filtrul cu saci cuptor-moară, linia 2 fabricatie clinker, cu unul nou.

Demontarea și montarea noului coș va avea loc în perioada de staționare a fabricii, ianuarie-februarie 2024.” – a transmis compania

Noul coș, cu o înălțime de 82 de metri și un diametru de 4 metri, va fi alcătuit din 13 tronsoane, având o greutate totală de aproximativ 85 de tone.

În prezent, echipa COMES SA lucrează la livrarea sub-ansamblelor și pregătirea locației pentru operațiunile de demontare.

Compania își exprimă entuziasmul pentru finalizarea cu succes a acestui proiect, evidențiindu-și capacitatea de a oferi servicii integrate de proiectare, fabricație și montaj, adaptate nevoilor specifice ale clienților.

COMES SA invită potențialii clienți să ia legătura pentru a discuta cum pot contribui la realizarea obiectivelor acestora, oferind soluții tehnice personalizate, fiabile și rentabile.

„Serviciile noastre de proiectare-fabricație-montaj se remarcă prin capacități excepționale de proiectare personalizată, fiabilitate și soluții rentabile adaptate nevoilor clienților noștri.

Contactați-ne și spuneți-ne cum putem contribui la obiectivele dumneavoastră!” – mai transmit reprezentanții companiei.

PUBLICITATE