Opt ofițeri noi se alătură echipei Poliției Neamț (FOTO)

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a primit opt noi ofițeri de poliție, proaspăt absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, care vor prelua misiunea de a menține ordinea publică. Aceștia vor beneficia de îndrumarea colegilor experimentați și de un program intensiv de instruire.

„La data de 22 iulie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț este onorat să anunțe debutul activității profesionale a 8 ofițeri de poliție, 6 băieți și două fete, absolvenți ai programului de studii universitare de licență, care se alătură echipei noastre, după finalizarea studiilor Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.

Noii colegi vor prelua misiunea de a asigura ordinea și liniștea publică a comunității, fiind repartizați în cadrul mai multor subunități ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, respectiv în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale Piatra-Neamț, Biroului de Ordine Publică Neamț, Secțiilor de Poliție Rurală Târgu-Neamț, Români, Urecheni și Ștefan cel Mare.

Tinerii ofițeri vor aduce energie echipei noastre, vor contribui și vor sprijini eforturile comune pentru ca județul Neamț să rămână un loc sigur.” – a transmis Poliția Neamț

Pentru o perioadă, ofițerii de poliție debutanți se vor afla sub îndrumarea colegilor mai experimentați, pentru a se familiariza cu specificul și cerințele activității pe care urmează să o desfășoare.

Totodată, vor urma un program intensiv de instruire, susținut de către polițiștii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, pentru a se asigura că aceștia răspund prompt și eficient la solicitările de intervenție în momente critice.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț le transmite un călduros „Bun venit!” noilor colegi și îi asigură că vor beneficia de sprijinul necondiționat al întregii echipe, pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile ce le revin.

„Suntem mândri să îi avem alături și le urăm mult succes în cariera lor!”

PUBLICITATE