O fetiță de 3 ani, accidentată de un șofer beat, în Piatra Neamț

În ziua de 18.10.2015, în jurul orei 13.00, pe b-dul Decebal a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei minore de 3 ani, din Piatra Neamţ.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 46 ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe B-dul Decebal, a surprins şi accidentat o minoră de 3 ani, care a traversat aleea dintre o bancă comercială şi blocul A1 în fugă, scăpată fiind de sub supravegherea mamei sale. Conducătorul auto a transportat victima împreună cu mama sa la Spitalul Județean Neamţ, iar după efectuarea investigaţiilor medicale acesta a părăsit unitatea medicală, fără a anunţa organele de poliţie despre eveniment. În momentul depistării de către poliție, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE