O elevă a ajuns la spital după ce a coborât pe o sfoară făcută din șireturi într-un internat din Neamț

O elevă a unui liceu din Neamț a ajuns la spital după ce a vrut să plece din internat. Fata ar fi legat niște șireturi și a încercat să coboare de la etajul doi al internatului unde era cazată, dezechilibrându-se și căzând în zăpadă.

Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, în jurul orei 1:00 când, potrivit polițiștilor, eleva care se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman ar fi încercat să coboare de la etajul doi al internatului folosindu-se de legături improvizate (ar fi legat niște șireturi).

Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, tânăra în vârstă de 17 ani a căzut de la aproximatv 5 metri, suferind policontuzii și un traumatism cranio-cerebral.

Totodată, reprezentanții SAJ spun că fata s-ar fi aflat sub influența alcoolului (etilism acut).

„Pacienta a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență din Roman. Din CPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi cu un echipaj cu medic.” – a transmis SAJ Neamț.

Poliția Neamț a deschis un dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE