O bătrână din Timișești, găsită rătăcită prin Târgu Neamț


Ieri, 28.04.2016, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Postul de Poliţie Timişeşti, au fost sesizați despre faptul că o femeie de 80 ani a plecat din curtea locuinţei sale, din data de 27.04.2016, orele 15.00 şi nu s-a mai întors.

În baza sesizării polițiștii au demarat toate verificările și căutările pentru identificarea persoanei. Astfel, aceștia au stabilit că femeia de 80 ani, a fost văzută, după ce a plecat de la domiciliu, în timp ce se deplasa pe jos pe prundul râului Ozana, spre satul Timişeşti. Totodată s-a mai stabilit că aceasta obişnuia să mai plece de la domiciliul său, însă de fiecare dată se întorcea acasă, în ultima perioadă exprimându-și dorinţa de a merge la rudele sale de pe raza comunei Pipirig, vizită ce a fost amânată pentru Sărbătorile Pascale.

Polițiștii au scotocit împrejurimile de pe raza comunei și au luat legătura inclusiv cu polițiștii posturilor de poliție învecinate pentru a comunica semnalmentele femeii.

În noaptea de 28/29.04.2016, femeia a fost depistată pe str. Mihai Eminescu din orașul Târgu Neamț de către o patrulă de ordine publică, care a preluat-o și a încredințat-o familiei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

PUBLICITATE