Nu știa că este însărcinată și a născut în toaleta unui magazin din Piatra-Neamț

Caz incredibil în Piatra-Neamț, unde o femeie care nu știa că este însărcinată a născut în toaleta unui magazin din oraș.

Ieri, 23 martie, în jurul orei 11:30, o femeie a născut în toaleta magazinului „Cherhana” din cartierul Precista un băiețel de aproximativ 3 kg.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, sarcina nu era luată în evidență, iar pacienta „nu ştia că este însărcinată”.

„A născut singură. Patroana de la magazin, când a văzut că femeia naște, a sunat o colegă de la serviciul de Ambulanță care era în timpul liber. Aceasta a ajuns repede și a asistat-o. Ulterior, asistenta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj” – ne-a declarat as. Radu Roibu, din cadrul SAJ Neamț

Femeia și nou născutul au fost preluaţi de un echipaj cu medic şi transportaţi la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, la secția de Obstetrică-Ginecologie.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, atât femeia (are 33 de ani și se află la a V-a naștere) cât și bebelușul se sunt într-o stare bună.

PUBLICITATE