Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru președinție: „PNL are o viziune pentru o Românie prosperă”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale, anunțând sprijinul a 1,6 milioane de semnături. 

Astăzi, 2 octombrie 2024, Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, și-a depus oficial candidatura la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale.

Nicolae Ciucă a mulțumit tuturor românilor pentru cele 1,6 milioane de semnături care au sprijinit candidatura sa și a subliniat efortul primarilor, tinerilor, seniorilor liberali și colegilor din partid care au mobilizat atât de mulți susținători.

România s-a schimbat și continuă să se schimbe, iar provocările economice și sociale ne cer o viziune liberală. PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură,” a declarat Ciucă, accentuând nevoia unui lider capabil să gestioneze aceste schimbări.

El a afirmat că siguranța cetățenilor — economică, socială și în comunitate — este o prioritate, adăugând că România are capacitatea să facă față provocărilor externe și interne.

Nicolae Ciucă a subliniat că PNL, cel mai vechi partid din România și Uniunea Europeană, vine cu un proiect politic dedicat familiei, comunității și națiunii. În mesajul său, liderul PNL a promis să fie un președinte responsabil, implicat și echilibrat, gata să muncească alături de români și de instituțiile statului pentru a construi un viitor mai sigur și mai bun pentru generațiile viitoare.

Ciucă a încheiat spunând că se bazează pe onoarea și credința oamenilor de dreapta în proiectul său, asigurând că va face tot posibilul să ofere României stabilitatea de care are nevoie.

Mai jos, mesajul președintelui PNL:

„Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au sprijinit această candidatură, pentru cele 1.600.000 de semnături. Mulțumesc membrilor, primarilor, tinerilor și seniorilor liberali, președinților de filiale și tuturor colegilor mei din PNL care au muncit și au convins atât de mulți români să ne susțină.
Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și continuă să se schimbe. Situația internațională s-a schimbat și se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des. Avem nevoie de o viziune liberală care să gestioneze toate aceste provocări: economice, sociale și cele care afectează democrația.
Trebuie să găsim soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru siguranța noastră ca națiune. Venim cu o viziune de dreapta. România are nevoie de o astfel de viziune și de o persoană capabilă să o implementeze.
Mă bazez foarte mult pe PNL, cel mai vechi partid politic din România și UE, un partid angajat și responsabil pentru toate proiectele politice asumate. Și de data aceasta, PNL vine cu un proiect pentru familie, comunitate și țară.
Mă bazez foarte mult pe onoarea și credința oamenilor de dreapta în acest proiect. PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. România are capacitatea să asigure siguranța cetățenilor: siguranța economică, socială, în comunități, în școală, siguranța pentru demararea unei afaceri și capacitatea de a face față tuturor provocărilor externe.
Voi fi un președinte responsabil, implicat și echilibrat. Așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României, alături de instituțiile statului pentru a putea să facem față oricăror provocări dar, înainte de toate, să putem să construim un viitor mai sigur și mai bun pentru generațiile viitoare.” 

PUBLICITATE