Neamț: Trei victime, printre care un copil de 9 ani, în accidentul rutier de la Horia

Un accident rutier, cu 3 victime, a avut loc astăzi, 18 aprilie, în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30, pe raza localității Horia.

La data de 18 aprilie, pe DN15D, în localitatea Horia, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 17 ani, din Horia, care conducea un motociclu pe DN15D din direcția Horia către Piatra-Neamț, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, din Iași, care circula pe același sens și care se angajase în depășirea motociclului.

În urma impactului a rezultat rănirea celor două conducătoare auto și a pasager al motociclului, un tânăr de 9 ani din Horia.

Ambele conducătoare auto au fost testate alcooltest, rezultatele fiind negative.

Totodată, tinerei de 17 ani i-a fost reținut permisul de conducere, categoria B1, iar în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE