NEAMȚ: Starea celor 7 răniți din tragedia de azi-noapte

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul cu 2 morți și 7 răniți (FOTO)

Două persoane au murit și alte șapte au ajuns la spital după un accident rutier ce a avut loc în această noapte, în jurul orei 1:50, în comuna Poienari.

Vezi și NEAMȚ: Accident cu 2 morți și 7 răniți! Plan ROȘU în Neamț (FOTO)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman, cele 7 victime au ajuns la Centrul de Primiri Urgențe cu diagnosticul:

  • (soferul) Bărbat în vârstă de 29 de ani, din Valeni, policontuzionat, contuzie de sold, TCC, TCF, in curs de investigatii
  • Bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vaslui, policontuzionat accident rutier, traumatism cranio-facial (TCF) și traumatism cranio-cerebral (TCC) cu pierderea cunostintei, contuzie cranio-crebrala. În investigatii CT abdominal, bazin, gamba dreapta.
  • Bărbat în vârstă de 31 de ani, din Văleni, policontuzionat, traumatism deschis gamba stanga, internat ortopedie.
  • Bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Romaneasca, policontuzionat, in curs de investigare radiologica, urmeaza CT coloana cervicala.
  • Bărbat în vârstă de 51 de ani, din Muntenii de sus, policontuzionat, contuzie toraco-abdominala, contuzie coloana cervicala, internat ortopedie.
  • Bărbat în vârstă de 45 de ani, din Moara Domneasca, policontuzionat, traumatism cranian, in curs de investigatii abdominale, urmeaza a se efectua CT.
  • Bărbat în vârstă de 40 de ani, policontuzionat, traumatism cranio-cerebral, hematom intracranian, se fac demersuri pentru a fi transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

La ora 3:27, Planul roșu a fost suspendat deoarece toate victimele au ajuns la spital, în stare stabilă, conștiente, erau în curs de investigații și au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Vezi și NEAMȚ: Accident cu 2 morți și 7 răniți! Plan ROȘU în Neamț (FOTO)

PUBLICITATE