NEAMȚ: Spitalul Județean a rămas fără director

Având în vedere agravarea stării de sănătate a domnului doctor Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, astăzi, în urma unei discuții pe care președintele Consiliului Județean a avut-o cu dumnealui, s-a convenit încetarea contractului de management prin acordul de voință al părților.

Directorul medical Gabriela Bercea va conduce Spitalul Județean din Piatra-Neamț până când consiliul de administrație va lua o hotărâre și va da prerogativele de interimat viitorului director.

„Regret nespus că nu voi mai putea face echipă cu dumnealui, dar l-am înțeles pe deplin: atribuțiile de șef al unei astfel de unități medicale sunt extrem de multe și solicită un efort maxim și continuu, iar starea fizică nu îi mai permite o astfel de rezistență.

În cei doi ani și jumătate cât a deținut funcția de director, cu toate greutățile întâmpinate, am reușit să facem echipă și să implementăm foarte multe proiecte în Spitalul Județean. Îi mulțumesc domnului doctor pentru tot ce a făcut în tot acest timp și îi doresc sănătate multă, pentru că este mai importantă decât orice!” – a scris Ionel Arsene, șeful CJ Neamț.

Codruț Munteanu se va întoarce în București, acolo unde a manageriat (până în vara lui 2018 când a preluat șefia spitalului din Piatra-Neamț) prima clinică privată din România, Munposan 94.

„Trebuie să te așezi într-un moment al vieții la pupitrul unei astfel de funcții, când sănătatea face partea din criteriile care să-ți dea posibilitatea să le duci până la capăt. Din punctul meu de vedere cred că mi-am făcut datoria cu prisosință și colegii cu care am colaborat au toate calitățile să ducă în continuare un act medical de calitate pentru nemțeni.” – ne-a declarat Codruț Munteanu.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Ionel Arsene