NEAMȚ: Se caută asistenți maternali. Salarii de peste 3.000 de lei

Dacă ești absolvent de liceu și iubești copiii, ești așteptat să te alături celor peste 400 de asistenți maternali care au în plasament 555 copii din județul Neamț.

„Lansăm o nouă sesiune de recrutare a asistenților maternali profesioniști.” – transmite secretarul județului Neamț, Daniela Soroceanu.

Un asistent maternal profesionist este acea persoană fizică atestată, în condiţiile legii, care asigură la domiciliul său creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor pe care îi primeşte în plasament.

Salariul unui asistent maternal ajunge, în medie, la peste 3.000 de lei brut, în funcție de numărul de copii pe care îi are în plasament.

Poți să primești aviz favorabil privind exercitarea profesiei de asistent maternal profesionist, în urma unei evaluări psihologice, dacă nu ai cazier judiciar, dar însă faci dovada unei locuințe care să asigure o cameră separată, amenajată special pentru copiii ce urmează a fi primiți în plasament, locuință care să acopere necesitățile de preparare a hranei, igienă, educație și odihnă pentru aceștia.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la sediul DGASPC Neamț, din Piatra-Neamț, str. Alexandru cel Bun, nr. 11 (lângă Colegiul Calistrat Hogaș) sau la telefon: 0727.227.196.

PUBLICITATE