NEAMȚ: Pietreanul Alex Șerban, în finala iUmor

Alex Șerban, corporatistul din Piatra-Neamț, a cucerit nu doar juriul, dar și telespectatorii care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor, l-au trimis direct în marea finală a acestui sezon.

Alex Șerban, un tânăr corporatist din Piatra-Neamț, cu o mare pasiune pentru glume și stand up comedy, a participat vineri, 18 octombrie, la cea de-a 6 ediție din sezonul 7 a Show-ul iUmor.

Pietreanul care a prezentat un număr de stand-up, un spectacol cu scurte povestioare inspirate din viața lui, vrea să renunțe la job și să se axeze pe o carieră în stand-up.

Concurentul a urcat pe scena emisiunii iUmor și a început să povestească despre o întâmplare trăită în realitate. Mai exact, tânărul a trăit o adevărată aventură atunci când turnicheții de la metrou i-au dat numeroase bătăi de cap!

Apoi, Alex Șerban a povestit cum un prieten a vrut să-i facă o farsă și i-a chemat taxi de pe aplicația lui, dar a menționat că cere taximetristului să meargă cu geamurile deschise.

Jurații au fost încântați de momentul pregătit de Alex Șerban, Delia considerându-l carismatic, Cheloo bucurându-se că stand-up-ul încă există la iUmor, iar Mihai Bendeac, deși a râs la majoritatea glumelor, a evitat cu un dislike rușinea de a alerga dezbrăcat prin parcare, cum a promis inițial că ar face dacă concurentul i-ar stârni râsul.

Astfel, povestirile din viaţa de zi cu zi a pietreanului i-au făcut pe telespectatori să-l voteze  și să-i asigure un loc în marea finală iUmor.

Multumesc tuturor pentru voturi si pentru sustinere si multumesc ca ati dus turnichetu’n finala! – a fost mesajul lui Alex Șerban

PUBLICITATE