NEAMȚ: Nemțean reținut pentru tentativă de viol și violare de domiciliu

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din județul Neamț, care locuiește fără forme legale într-o localitate de județul Vrancea, a fost reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu. 

Deși procurorii au propus arestarea preventivă, judecătorii vrânceni au dispus, în acest weekend, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului B.V., ca neîntemeiată. (…) dispune faţă de inculpatul B.V. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol (…) şi a infracţiunii de violare de domiciliu (…) măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, începând cu data de 23.11.2019.

Potrivit monitoruldevrancea.ro ,nemțeanul ar fi încercat să violeze o bătrână din Odobești, joi după-amiază. El ar fi fost surprins de fiica părții vătămate, în locuința acesteia din urma, în timp ce o lovea.

Bărbatul nu a recunoscut fapta reţinută în sarcina sa. Conform sursei citate, el nu este la prima abatere. Inculpatul este liber de doi ani, după ce a fost liberat condiţionat din executarea unei pedepse de puţin peste 29 de ani pentru omor.

PUBLICITATE