NEAMȚ: Motociclist accidentat de o autoutilitară (FOTO)

Un motociclist a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o autoutilitară, astăzi, pe o stradă din orașul Târgu-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Iași, conducea o autoutilitară pe strada Mihail Sadoveanu din Târgu-Neamț, s-ar fi angajat în schimbarea direcției de mers spre stânga pentru a pătrunde pe strada Ion Creangă, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă regulamentar din sensul opus de un bărbat de 37 de ani, din Grumăzești, cu care a intrat în coliziune.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea motociclistului, care a fost preluat si transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE