NEAMȚ: Fostul candidat ALDE Neamț Daniel Chițoiu, implicat într-un accident mortal

Un grav accident rutier, în care a fost implicat fostul candidat ALDE la Neamț la ultimele alegeri parlamentare, Daniel Chițoiu, a avut loc astăzi, în județul Argeș.

Din primele informații, se pare că șoferului unui autoturism marca Logan i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat pe contrasens direct în autoturismul condus de Daniel Chițoiu, actual secretar general al ALDE .

Șoferul din Logan a decedat la locul accidentului, iar alte trei persoane au fost rănite.

Dintre cele 3 victime, una era soția șoferului și a fost încarcerată, cu răni foarte grave. Aceasta ar fi decedat la spital. Daniel Chițoiu este într-o stare stabilă.

În jurul orei 14.00 circulația rutieră a fost reluată în zonă pe un fir alternativ, a transmis centrul INFOTRAFIC.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. ”, au transmis polițiștii din Argeș pentru presa națională

PUBLICITATE