Neamț: Continuă căutările în cazul bărbatului înecat în lacul Bicaz

Pompierii militari din Neamţ au reluat joi, 16 august, începând cu ora 10:00, căutările în lacul Izvorul Muntelui pentru găsirea unui bărbat de 45 de ani.

Reamintim că acesta se afla cu familia pe malul lacului, şi, conform ISU Neamț, după ce a intrat în apă ca să recupereze o minge scăpată de unul dintre copii, nu a mai reuşit să ajungă la mal.

Incidentul a avut loc miercuri, 15 august, când în jurul orei 19:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de degajare a unei persoane cazută în lacul Izvorul Muntelui, în dreptul localitatii Chiriteni, comuna Hangu.

Bărbatul se afla alături de familie pe marginea lacului unde a petrecut de Ziua Marinei.

La fata locului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de prima interventie si comanda, 1 barca si 1 autoambulanta de la Detasamentul de Pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului și 3 subofiteri cu 1 barca de la Detasamentul de pompieri Piatra Neamt aflati in misiunea de asigurare din Portul Bicaz.

Căutările au fost oprinte în jurul orei 21:30 și reluate în această dimineață.

PUBLICITATE