NEAMȚ: Bătrân de 83 de ani, condamnat la 10 ani de închisoare

Un bătrân în vârstă de 83 de ani a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare după ce l-a ucis pe prietenul nepoatei lui.

Ieri, 23 ianuarie, Curtea de Apel Bacău a respins apelul inculpatului, astfel decizia Tribunalului Neamț prin care bărbatul este condamnat la 10 ani de închisoare rămâne definitivă.

…respinge ca nefondat apelul declarat de apelantul-inculpat C. I. împotriva sentinţei penale nr.108/P din 11.09.2019 pronunţată de Tribunalul Neamţ în dosarul nr435/103/2019, pe care o menţine. Deduce în continuare din durata pedepsei închisorii aplicate inculpatului durata executată prin arest preventiv de la 11.09.2019 la zi… – notează decizia Curții de Apel Bacău.

Judecătorii Tribunalului Neamţ l-au condamnat pe bătrân, pe 11 septembrie 2019, la pedeapsa de 10 (zece) ani închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi.

Crima a avut loc la data de 16 februarie, în jurul orei 22:00, când polițiștii din Roznov au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roznov, ar fi fost înjunghiat în zona gâtului de către un bătrân de 83 de ani, din Roznov.

Bătrânul ar fi fost vizitat de o nepoată (însoţită de prietenul ei). Între gazdă şi musafir a izbucnit un conflict spontan iar inculpatul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în zona gâtului pe prietenul tinerei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj medical ajuns în zonă a constatat decesul victimei.

PUBLICITATE