NEAMȚ – A accidentat cu autoutilitara o femeie și un copil de 9 luni după care a fugit

O femeie și un copil de 9 luni au fost victimele unui accident rutier produs pe strada Piatra Corbului din Bicaz, ieri, 9 august. După impact, șoferul autoutilitarei a părăsit locul accidentului.

„La data de 09 august, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Piatra Corbului, din Bicaz.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani se deplasa împreună cu un minor, în vârstă de 9 luni, pe partea carosabilă de pe strada Piatra Corbului, ar fi fost acroșați de o autoutilitară, care și-ar fi continuat deplasarea.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În urma evenimentului rutier, atât femeia, cât și copilul au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au reușit să identifice și să depisteze conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Bicaz. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – a mai precizat reprezentantul Poliției

PUBLICITATE