NEAMȚ: 3 minori din Neamț, dați dispăruți (FOTO)

Trei minori, din județul Neamț, apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica copii dispăruți.

Potrivit IGPR, cei trei au fost dați dispăruți în luna octombrie 2019.

APOSTOL PETRU

Născut în: Piatra Neamt, jud. NEAMT, ROMANIA
Data nașterii: 15-09-2002
Domiciliat în: Piatra Neamt, jud. NEAMT, ROMANIA

La data de 03.10.2019. minorul Apostol Petru, in varsta de 16 ani, asistat al Complexului de Servicii Elena Doamna din Piatra Neamt, a plecat din sediu in data de 03.10.2019, cu bilet de voie pana la orele 18:00 si nu s-a mai intors.

Semnalmente: 1,70 metri, 68 kg, par saten, ten deschis la culoare, ochi caprui, constitutie atletica, poarta barba, imbracat cu hanorac de culoare grena, blugi de culoare gri si este incaltat cu adidasi de culoare alba. Nu prezinta semne particulare. Minorul paraseste centrul regulat si se intoarce de regula dupa o zi sau doua

DITA NICOLAE

Născut în: Piatra Neamt, jud. NEAMT, ROMANIA
Data nașterii: 24-11-2003
Domiciliat în: Piatra Neamt, jud. NEAMT, ROMANIA

La data de 31.10.2019 in jurul orelor 18:30, DITA NICOLAE elev la Scoala Profesionala Speciala din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamta fugit din cadrul unitatii scolare , in jurul orelor 18:30.

La momentul disparitiei, numitul Dita Nicolae era imbracat cu o geaca de fas de culoare albastra cu motive gri, blugi albastri si adidasi de culoare rosie. Persoana disparuta are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,60m , greutate 80 kg, parul blond, cu carare pe mijloc, ochi albastri – verzi ,constitutie robusta, fata rotunda, ten deschis, la nivelul antebratelor prezinta multiple cicatrici transversale, are un limbaj peltic si rarait, sufera de tulburare psihica bsesiv – compulsiva, poate deveni violent daca este provocat.

ZAMFIR MIHAI

Născut în: Roman, jud. NEAMT, ROMANIA
Data nașterii: 19-12-2005
Domiciliat în: Ciurea, jud. NEAMT, ROMANIA

In ziua de 31.10.2019 in jurul orei 07:25, a plecat la scoala si nu a mai revenit la apartamentul unde este internat ca persoana asistata social in cadrul Complexului de Servicii Familia mea – Roman.

Semnalmentele minorului Zamfir Mihai: inaltime 1,56m, greutate 47kg, corpolenta normala, par saten cu breton, fata ovala, frunte lata, ochi caprui, prezinta pistrui pe fata si era imbracat cu giaca de fas bleumarin cu gluga gri, pantaloni de culoare inchisa, adidasi negri, tip sport cu talpa alba.

Minorul nu avea asupra sa, sume de bani, telefoane mobile sau actul de identitate.

PUBLICITATE