Național: Un tânăr a înjunghiat un bărbat și a intrat cu mașina într-un grup de oameni

Atac, în plină zi, la un mall din Brăila. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina după care a intrat cu mașina în mall și a rănit mai multe persoane. Incidentul a avut loc astăzi, 11 noiembrie.

Potrivit IPJ Brăila, totul ar fi început în localitatea Cazașu din Brăila, acolo unde șoferul, un tânăr de 20 de ani, s-a certat cu un alt bărbat din cauza unui autoturism.

La un moment dat, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit. Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, tânărul a lovit în plin un grup de pietoni pe centura orașului Brăila, iar ulterior a mers la mall.

În parcarea mall-ului, tânărul a condus direct prin ușile centrului comercial și a călcat alți oameni nevinovați. informează observator.tv

Conform obiectivbr.ro, Individul a băgat în spital 6 persoane: 4 adulți și doi copii. Un martor la scena teribilă petrecută în Brăila Mall a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii, categoric băut sau drogat, striga continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

Suspectul a fost reținut de Poliție.

PUBLICITATE