Moșul și spiridușii de la Negrești – Neamț, au gătit pentru jurații de la ”Chefi la cuțite!” – FOTO

În ediția 15 a emisiunii ”Chefi la cuțite”, care s-a desfășurat miercuri seară, am putut să îl vedem pe Moș Crăciun și pe spiridușii săi. Acesta a pregătit o surpriză neașteptată pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Este vorba de Moșul și spiridușii din comuna Negrești, județul Neamț, cei care an de an pot fi găsiți la Satul lui Moș Crăciun.

„Poate vă întrebați ce fac eu vara, aici. Am simțit eu că osciorelele mele bătrâne nu prea mai suportă așa frigul și am rugat pe spiriduși să îmi caute un loc în care să mă mai refugiez din când în când. Nu poate veni Moșul undeva fără să aducă daruri.

Știți că eu am o carte a copiilor cuminți, unde văd doar eu cu o lupă specială, văd ce scrie acolo. Chefii, toți 3, sunt pe lista mea de copii cuminți, pentru că nu și-au pierdut această idee de copilărie”, a fost dezvăluit Moș Crăciun din satul lui Moș Crăciun din Negrești.

Moș Crăciun și spiridușii săi au intrat în bucătărie și au decis să pregătească chefilor o rețetă cu care să îi impresioneze: lohikeitto, supă finlandeză cu somon, dar și un desert numit fulgi de zăpadă.

Când ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Moș Crăciun alături de spiriduși și de cei din corul său, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut ochii mari și nu le-a venit să creadă.

„La asta nu mă așteptam. Suntem de Doamne ferește!”, a zis Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu a fost uimit și a zis chiar că a fost o noapte când la el nu a venit cu cadou: „Făcusem un sistem de sfori, tot felul de capcane ca să îl prind, și în anul ăla nu a venit”.

„Am venit de la Rovanieni, de la Cercul Polar, am căutat un loc mai cald. Am un sat al meu, satul lui Moș Crăciun, se află în județul Neamț. Merg la coasă, mai stau cu oițele. Am și costum de vară. Satul se numește Negrești. Să veniți pentru că merită!”, a zis Moș Crăciun chefilor, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Surpriza a fost și mai mare atunci când chefii au primit cadouri. „Mă bucur că vă bucurați precum copii!”, a zis Moș Crăciun, care a primit cuțitul de argint, dedicat prietenilor emisiunii Chefi la cuțite, în sezonul 11.

sursa: antena1.ro

PUBLICITATE