Mașină de Neamț implicată într-un grav accident rutier (FOTO)

Sâmbătă dimineață, un accident rutier pe DN 28 în comuna Butea a implicat două mașini și a dus la rănirea a șase persoane. Dintre acestea, două au fost încarcerate, fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare și a elicopterului.

Un accident rutier în care a fost implicată o mașină cu numere de Neamț s-a produs sâmbătă dimineață pe DN 28, pe raza comunei Butea, în zona 3 Iazuri din Iași.

În accident au fost implicate două autoturisme, cu șase persoane conștiente, dintre care două victime au fost încarcerate.

La locul solicitării au intervenit o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o ambulanță de prim ajutor calificat, o autospecială de descarcerare cu modul de acordarea primului ajutor și o ambulanță cu medic de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județea) Iași. De asemenea, a fost trimis în sprijin și echipajul de salvare aeriană (elicopter).

Cele două victime încarcerate au fost descarcerate de echipele de intervenție și, după evaluarea medicală, au fost transportate la spital. O victimă a fost preluată de elicopter, iar cealaltă de echipajul SAJ cu medic. Ambele victime sunt conștiente, dar prezintă traumatisme toraco-abdominale.

Intervenția promptă a echipajelor de urgență a asigurat transportarea rapidă a victimelor la spital pentru tratament specializat, prevenind astfel agravarea stării acestora.

PUBLICITATE