Mașină de 30.000 de euro, confiscată de la un bărbat din Neamț (FOTO)

Polițiștii din Neamț au identificat un autoturism căutat de autoritățile judiciare din Franța în valoare de aproximativ 30.000 de euro, în curtea unui bărbat din Neamț. Vehiculul, implicat într-un caz de tăinuire, a fost confiscat și introdus în Camera de Corpuri Delicte.

„La data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Neamț au acționat, pe raza orașului Târgu Neamț și  a comunelor arondate, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului.

Cu această ocazie, în curtea unui imobil  din localitatea Petricani,  a fost identificat  un autoturism, aparținând unui bărbat de 50 de ani,  bun căutat ca probă în procedură penală, de către autoritățile judiciare din Franța.” – transmite Poliția Neamț

Autovehiculul este implicat într-un dosar penal gestionat de Serviciul de Investigații Criminale – Trafic și Furt de Autovehicule Neamț, în care se efectuează cercetări, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

„Valoarea de piață a autoturismului este estimată la suma de aproximativ 30.000 de euro.” – mai spun polițiștii

Autoturismul a fost ridicat în baza unei ordonanțe emise de organul de cercetare penală și ulterior introdus în Camera de Corpuri Delicte pentru continuarea investigațiilor.

PUBLICITATE