Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 24 septembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 24 septembrie 2016

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea a două posturi  contractuale de execuție, vacante, de  șofer autosanitară II:
– 1 (unu) post pe durată nedeterminată pentru Staţia centrală P. Neamţ.
– 1 (unu) post pe durată determinată pentru Staţia centrală F. Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de consilier juridic, gradul II, în cadrul Consiliului Local al Comunei Alexandru cel Bun.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului  contractual de execuție, vacant, de  operator registrator de urgență debutant  pentru Substaţia Târgu Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacantă de referent I, din cadrul Casei de Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ.
Detalii -> AICI

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Târgu Neamţ, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea  funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:
muncitor calificat (bucătărie) -1 (un) post vacant – personal administrativ – economic.
îngrijitoare – 1 (un) post vacant-personal administrativ – economic.
Detalii -> AICI

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:
infirmieră în cadrul Serviciului beneficii de asistenţă socială
asistent social la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii
casier la Biroul financiar contabilitate, Resurse Umane, S.S.M.
Detalii -> AICI

Primăria comunei Tupilaţi, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice vacante, astfel:
consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Secretariat, asistenţă socială şi registrul agricol;
consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Secretariat, asistenţă socială şi registrul agricol.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție contractuale, vacante, de antrenor la Secţia canotaj.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Podoleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator public.
Detalii -> AICI

Vezi și AJOFM: 605 locuri de muncă vacante la 23 septembrie 2016 în județul Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE