Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 24 decembrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 24 decembrie 2016

Primăria Comunei Văleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar debutant în cadrul Compartimentului „Asistenţă socială”.
Detalii -> AICI

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de personal contractual de execuţie – inspector de specialitate, studii superioare, gradul profesional IA din cadrul Compartimentului Investiţii şi Dezvoltare Rurală al Direcţiei Investiţii, Transporturi şi Infrastructură Judeţeană.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacant, de asistent medical (PL) în cadrul Compartimentului urologie.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic „Gh. Rusei Roznovanu”, Roznov, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor de întreţinere.
Detalii -> AICI

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, gradul IA, în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială, Compartiment Protecţie Socială.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Icuşeşti, Judeţul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:
inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor;
referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor;
referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului cadastru, autorizări construcţii, control şi disciplina în construcţii;
referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului asistenţă socială şi protecţia copilului;
consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului registrul agricol.
Detalii -> AICI

Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, cu sediul în Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
îngrijitor – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată;
muncitor de întreţinere – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată;
muncitor de întreţinere – post vacant contractual pe perioadă nedeterminată.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical debutant (PL) la UPU – SMURD.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de şofer autosanitară II pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
şef birou – Poliţie locală;
poliţist local – clasa III, grad profesional asistent (5 posturi).
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE