Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 22 octombrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 22 octombrie 2016

Şcoala Gimnaziala, Comuna Secuieni, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de  muncitor/fochist.
Detalii -> AICI

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de şofer autosanitară II pentru Staţia Centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Zănești, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
referent (contabil) – Cămin Cultural Zăneşti;
muncitor calificat – Compartiment Gospodărire Comunală.
Detalii -> AICI

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent de specialitate debutant achiziţii publice.
Detalii -> AICI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitoare la Centru Rezidenţial pentru Copilul cu Dizabilităţi – Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector specialitate IA la Serviciul Competiţii Sportive.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante , de de referent, gradul IA la Serviciu Administraţie Publică Locală – Compartiment relaţii publice.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dumbrava Roșie, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de Consilier personal al primarului Comunei Dumbrava Roşie.
Detalii -> AICI

Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:
Muncitor calificat IV (electromecanic auto);
Muncitor calificat III (electrician auto).
Detalii -> AICI

Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de  director al Direcţiei Logistică, Protocol şi întreţinere.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Botești, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de consilier clasa 1 grad profesional asistent – Birou Contabilitate, Taxe şi impozite.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE