Locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 15 octombrie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 15 octombrie 2016

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist debutant cu studii postliceale pentru Staţia centrală Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Dumbrava Roșie, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de paznic din cadrul Serviciului Public de Pază.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior din cadrul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Roman.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Răucești, Județul Neamț organizează  concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante de guard.
Detalii -> AICI

Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacantă de polițist local, clasa III, gradul profesional asistent în cadrul Direcţiei Poliţia Locală Roman la Serviciul Ordine şi Linişte Publică şi Pază a Bunurilor.
Detalii -> AICI

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, astfel:
muzeograf (botanică) debutant, în cadrul Secţiei Muzeale II Piatra-Neamţ, Muzeul de Ştiinţe Naturale Piatra-Neamţ (poziţia 29 din ștatul de funcţii);
referent de specialitate III, în cadrul Compartimentului contabilitate, secretariat, administraţie (poziţia 95 din ștatul de funcţii);
muzeograf debutant, în cadrul Centrului Internaţional de Cercetare a Culturii Cucuteni (poziţia 60 din ștatul de funcţii);
gestionar-custode sală, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra- Neamţ-Bicaz, Muzeul de istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ (poziţia 10 din ștatul de funcţii);
supraveghetor, nivel de execuţie, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra-Neamţ-Bicaz, Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-Neamţ (poziţia 11 din ștatul de funcţii);
supraveghetor – Casa Memorială „Veronica Micle”, în cadrul Secţiei Muzeale III Târgu Neamţ (poziţia 42 din ștatul de funcţii);
paznic în cadrul Serviciului Protecţie Patrimoniu Român existent în statul de funcţii al Complexului Muzeal Judeţean Neamţ (poziţia nr. 90 din ștatul de funcţii);
muncitor întreţinere, în cadrul Secţiei Muzeale I Piatra-Neamţ-Bicaz – Muzeul Curtea Domnească Piatra-Neamţ – turn clopotniţă (poziţia nr. 16 din ștatul de funcţii).
Detalii -> AICI

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Comuna Zăneşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:
muncitor (cu competenţe de şofer microbuz şcolar);
îngrijitor.
Detalii -> AICI

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 330, Polodeni, Judeţul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de referent, clasa III, gradul profesional superior, Compartimentul achiziţii publice.
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Crăcăoani, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, după cum urmează:
Administrator -1 post în cadrul Centrului de asistenţă după programul şcolar – school after school,
Asistent social -1 post în cadrul Centrului de asistenţă după programul şcolar – school after school
Detalii -> AICI

Primăria Comunei Girov, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de agent de pază.
Detalii -> AICI

D.M.B.
PUBLICITATE