Locuințe și anexe distruse de flăcări într-o comună din Neamț (VIDEO)

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de luni spre marți în satul Șoimărești, comuna Drăgănești, distrugând două locuințe și patru anexe gospodărești. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric, iar o femeie a avut nevoie de asistență medicală.

„În noaptea asta, la ora 01:00, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în satul Șoimărești din comuna Drăgănești pentru stingerea unui incendiu produs la o casă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț și SVSU Drăgănești.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea echipelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la două locuințe și patru anexe gospodărești. Pompierii au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului, însă pagubele au fost considerabile.

Au ars aproximativ 250 mp din acoperișurile celor două locuințe, patru anexe gospodărești cu o suprafață totală de 150 mp, 10 mc de lemne, 5 tone de cereale, unelte agricole și 60 de păsări. De asemenea, mobila și aparatura electrocasnică din locuințe au fost deteriorate.

„O femeie de 74 ani, ce a suferit atac de panică, a fost asistată medical de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă a acestui incendiu.” – au mai precizat pompierii nemțeni

PUBLICITATE