La 90 de ani, un bătrân s-a ales cu dosar penal pentru infracțiuni rutiere

Un bătrân de 90 de ani din Tracău s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără plăcuțe de înmatriculare. Plăcuțele au fost reținute pentru lipsa poliței RCA, iar testul de alcoolemie a indicat 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 25 iunie, în jurul orelor 19:30 polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Comunal Măciucași – Capra, în localitatea Tracău, au observant un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 90 de ani, din aceeași localitate, care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.  

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, plăcuțele autoturismului în cauză au fost reținute de polițiști, la data de 25 iunie, în jurul orei 17:30 pentru conducerea autoturismului fără a avea poliță RCA valabilă, eliberându-se o dovadă fără dreptul de a conduce.” – a transmis Poliția Neamț

Totodată, bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,20 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.

PUBLICITATE