ISU Neamț: 195 de intervenții în minivacanța de Anul Nou

Serviciile de urgență din Neamț au avut parte de o activitate intensă în jurul Anului Nou, intervenind în diverse situații, de la incendii la asistența medicală de urgență, totalizând 195 de evenimente.

În minivacanța de Anul Nou, între 29 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a gestionat un număr mare de evenimente, însumând 195 de intervenții.

Dintre acestea, cele mai multe au fost cazuri de urgență medicală, cu 145 de intervenții SMURD, inclusiv 19 executate de echipajele TIM.

De asemenea, au fost raportate 12 incendii, din care 8 au avut loc la locuințe și 4 au fost incendii de vegetație uscată.

Echipajele ISU au fost solicitate și în 2 misiuni pirotehnice, precum și în 5 acțiuni de asistență pentru persoane.

Pe lângă acestea, au fost desfășurate 28 de acțiuni pentru protecția comunităților, care au inclus asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la accidente rutiere, activități de recunoaștere în teren și exerciții.

De asemenea, au fost înregistrate 3 alte situații de urgență, care au necesitat intervenția rapidă și eficientă a serviciilor de urgență.

PUBLICITATE