Ioan Anton Măzărianu: „Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări și bucurii!”

Sărbătorile de iarnă sunt mereu momentul perfect să simțim căldura familiei, să ne adunăm în jurul celor dragi. Sărbătorile de iarnă sunt clipe în care zâmbetele copiilor, și nu numai, reprezintă marea bucurie a vieții.
 
La fel ca într-o echipă de fotbal unită, suntem cu toții parte dintr-un joc mare numit viață. Ca o echipă, care trece împreună prin victorii și înfrângeri, așa se întâmplă și-n familie, care numai unită poate trece cu bine peste greutăți. Esențial este să ne susținem reciproc la fiecare pas. La fel cum suporterii aduc pasiune în tribune, așa și voi să aduceți entuziasmul și energia în viața celor dragi.
 
Suntem actori importanți în propriile noastre reprezentații, iar în noul an, să avem parte de reușite frumoase, momente de fair-play și succese pe măsura eforturilor.
 
Vă dorim ca această perioadă să vă aducă liniște sufletească, să vă bucurați de momente speciale alături de cei dragi și să începeți noul an cu entuziasm și determinare.
 
Vă mulțumesc pentru fiecare cuvânt, fiecare zâmbet și fiecare amintire frumoasă pe care le-am împărtășit împreună în acest an.

Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări și bucurii!

Ioan Anton Măzărianu,
director COMES și finanțator al CSM Ceahlăul

PUBLICITATE