Incidentul din Cheile Bicazului, cercetat de polițiștii nemțeni

Polițiștii nemțeni cercetează cazul bărbatului care a suferit multiple traumatisme după ce a căzut de pe o stâncă în Cheile Bicazului. 

„La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană care se afla în zona Bicaz-Chei s-a accidentat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din Bicaz, se afla împreună cu familia în zona turistică Bicaz-Chei, s-ar fi urcat pe o formațiune stâncoasă situată între DN 12C și albia râului Bicaz, de unde s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în albia râului, de la o distanță de aproximativ 6 metri.” – a transmis Poliția Neamț

Reamintim că bărbatul a fost preluat inițial de un echipaj medical din Neamț. Datorită gravității traumelor suferite, a fost solicitat un elicopter SMURD, care l-a transferat rapid la Spitalul Județean de Urgență Brașov pentru îngrijiri medicale de specialitate. (vezi articol AICI)

„Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest accident.” – mai precizează Poliția Neamț

PUBLICITATE