Incident violent în Neamț: o femeie a aruncat cu cuțitul în fiul ei

Polițiștii din Bicaz au intervenit după ce un bărbat de 41 de ani a fost rănit de mama sa de 60 de ani în urma unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital, iar cercetările continuă pentru violență în familie.

Incidentul a avut loc ieri, 8 iulie, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la un incident grav în care un bărbat a fost rănit de mama sa.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce bărbatul în vârstă de 41 de ani se afla împreună cu mama sa, în vârstă de 60 de ani, la imobilul comun, pe fondul unei stări conflictuale, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, femeia ar fi aruncat în direcția fiului ei cu un cuțit, provocându-i o leziune la nivelul pieptului.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat inițial la CPU – Spitalul Oraș Bicaz, fiind ulterior transferat la UPU – Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Potrivit unor surse, se pare că victima ar avea probleme psihice.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

PUBLICITATE