Incendiu pus intenționat într-o comună din Neamț. Locuință și anexe distruse de flăcări

Un incendiu puternic a mistuit ieri, 31 iulie, acoperișurile a trei construcții din satul Vad, comuna Dragomirești, pompierii stabilind că focul a fost declanșat intenționat. Pagubele includ o locuință, o bucătărie de vară și o magazie cu lemne de foc.

„La ora 18:30 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie în satul Vad din comuna Dragomirești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Dragomirești.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile a trei construcții, o locuință și două anexe gospodărești, existând posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp, o anexă gospodărească cu destinația bucătărie de vară cu bunurile din interiorul acesteia (electrocasnice, mobilier, articole textile, tâmplăria aferentă de la ferestre și uși și obiecte de uz casnic) și o magazie în care se aflau 5 mc lemn de foc.” – au mai precizat pompierii nemțeni

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind o acțiune intenționată.

PUBLICITATE