Incendiu la un la un cabinet veterinar din Neamț

Un incendiu a izbucnit astăzi, 20 noiembrie, în jurul orei 14:20 la un cabinet veterinar situat în localitatea Galu din comuna Poiana Teiului.

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Poiana Teiului, Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere).

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul unei clădiri cu posibilitatea propagării la trei case situate la o distanță mică.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul clădirii (construit din lemn și acoperit cu șindrile și tablă) cu o suprafață de 250 mp.” – a transmis ISU Neamț

Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul nu erau persoane și nici animale în interiorul cabinetului veterinar.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

PUBLICITATE