Incendiu la o locuință în comuna Tazlău, stins de pompieri

Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case din comuna Tazlău. Focul a fost localizat și stins înainte de a se extinde la întreaga casă sau la clădirile învecinate.

Pompierii din comuna Tazlău au fost solicitați miercuri seara, la ora 20:37, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

La fața locului s-au deplasat rapid un echipaj din cadrul SVSU Tazlău și două echipaje din Punctul de lucru Roznov, echipate cu autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul a prezentat un risc major de propagare, atât la întreaga structură a casei afectate, cât și la o altă locuință situată la doar un metru distanță.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 20 mp și s-au deteriorat tavanele celor două camere ale acesteia.” – a transmis ISU Neamț

Ancheta preliminară indică faptul că incendiul a fost cauzat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile în apropierea burlanului de fum.

PUBLICITATE