Incendiu într-un apartament din Piatra-Neamț. 15 persoane evacuate

Un incendiu produs ieri după-amiază într-un apartament de pe strada Mărăței din Piatra-Neamț a determinat evacuarea a 15 persoane. Intervenția rapidă a pompierilor a limitat pagubele materiale.

„La ora 16:26, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc de locuințe de pe strada Mărăței.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD).

Până la sosirea forțelor de intervenție, 15 persoane s-au autoevacuat.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum în interiorul unei camere a unui apartament cu o cameră. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și s-au deteriorat pereții apartamentului.” – a transmis ISU Neamț

Cu ajutorul ventilatorului, pompierii au evacuat fumul din interiorul apartamentului și de pe casa scării. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

PUBLICITATE