George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): Dezvoltarea turismului pe Valea Muntelui, o prioritate în mandatul meu de președinte al CJ Neamț

Investițiile pentru dezvoltarea turismului și pe Valea Muntelui reprezintă una dintre prioritățile președintelui PNL Neamț, secretarul de stat George Lazăr, dacă va fi ales președinte al Consiliului Județean Neamț.

În acest sens, George Lazăr a discutat cu președintele CJ Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, despre proiectele comune care vor fi dezvoltate într-un parteneriat între cele două județe.

“Cu mare bucurie, m-am reîntâlnit cu președintele Consiliului Județean Suceava, prietenul meu si al nostru, al nemțenilor, Gheorge Flutur. Este un exemplu de promovare a turismului de munte, al gastronomiei noastre din Moldova, al portului și meșteșugurilor populare. Asta trebuie să facem și noi, să promovăm ținutul Neamțului, să promovăm oamenii de calitate și frumusețile naturii. În acest sens vom crea facilități tuturor celor care doresc să investească în zona HORECA, vom dezvolta parteneriate publice-private pentru a pune în valoare aceste zone mirifice. Ne dorim ca județul Neamț să fie un punct de atracție principal pe harta turismului românesc și occidental iar noi, PNL, eu ca președinte al Consiliului Județean Neamț, suntem pregătiți și determinați să facem acest lucru ”, a declarat George Lazăr.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur (prim-vicepreședinte al PNL) și-a arătăt toată susținerea pentru George Lazăr.

“Sunt convins că George Lazăr, din funcția de președinte al Consililui Județean Neamț, știe ce are de făcut pentru județul Neamț, pentru dezvoltarea tuturor comunităților, pentru toți nemțenii. Îi sunt alături, îl susțin și îi garantez că împreună vom dezvolta proiecte comune în beneficiul oamenilor, parteneriate corecte și oneste care vor pune în valoare atât județul Suceava cât și județul Neamț. Turismul este o șansă uriașă pentru această zonă și mă bucur că George Lazăr are proiecte în acest sens”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

“Chiar avem ținuturi fermecătoare în Neamț, de o frumusețe rară, uitate de alții, dar pe care mă angajez să le promovez așa cum se cuvine, pentru că Neamțul nu este doar un nume, este o stare de spirit, este o parte a ființei noastre”, a subliniat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Discuţiile dintre George Lazăr şi Gheorghe Flutur pe tema dezvoltării turismului la graniţa dintre judeţele Neamţ şi Suceava au fost purtate, în duminica Floriilor, la un eveniment organizat de Irina Gina Tudosă, candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Borca.

La întâlnire au fost prezenți și Sanda Nistor, candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Hangu, Elena Andriescu Teliuţă, candidat pentru funcţia de primar al comunei Farcaşa şi Iulian Matasă, candidat pentru funcţia de primar al oraşului Bicaz.

PUBLICITATE