Fuego – recital extraordinar la Piatra-Neamț pe 6 august

Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego, va încânta cu un recital extraordinar locuitorii din Piatra-Neamț, duminică, pe data de 6 august.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00, la Curtea Domnească și va marca încheierea Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul”.

Fuego va fi acompaniat de orchestra și ansamblul „Floricică de la munte”, oferind publicului o incursiune muzicală captivantă prin mai multe zone etnografice ale țării.

„Încheiem Festivalul Internațional de Folclor „Ceahlăul” cu un recital extraordinar Fuego acompaniat de orchestra și ansamblul „Floricică de la munte”. Va fi o incursiune prin mai multe zone etnografice ale țării.

Vă așteptăm la Festivalul Internațional de Folclor „Ceahlăul” care va începe pe data de 3 august la Curtea Domnească din Piatra-Neamț. Pe data de 4 august va fi la Bicaz, pe 5 august la Târgu-Neamț și închiderea, pe data de 6 august, la Piatra-Neamț din nou. – ne-a declarat Carmen Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț

Programul Festivalului Internațional de Folclor „Ceahlăul” va fi publicat, zilele viitoare, pe stiri-neamt.ro

PUBLICITATE