Firma care întârzie lucrările face campanie electorală împotriva primarului Carabelea în timpul programului de lucru (FOTO)

Angajații firmei care întârzie lucrările pe bulevardele Decebal și Traian au fost surprinși făcând campanie electorală pentru un contracandidat al primarului Carabelea în timpul programului de lucru.

Totul se întâmplă pe banii pietrenilor. Este halucinant, revoltător, dar angajații firmei care ar fi trebuit să termine de multă vreme lucrările pe bulevardele Decebal și Traian, fac campanie electorală în timp ce șantierele stau goale.

S-a scris de nenumărate ori cu privire la sabotajul practicat de firma care a întârziat premeditat lucrările de pe cele două bulevarde, în încercarea, eșuată de altfel, de a-l discredita pe primarul Andrei Carabelea.

Iar imaginile surprinse în dimineața zilei de joi, 6 iunie, în cartierul Dărmănești sunt grăitoare. Angajații firmei respective împart materiale electorale în favoarea unui contracandidat al actualului primar, în timpul programului de lucru.

Practicile acestei societăți nu a trecut neobservată nici printre pietreni. Reamintim că într-un sondaj efectuat la începutul lunii mai, 67,5% dintre respondenți apreciau că lucrările din Piatra-Neamț sunt sabotate, întârziate premeditat, cu bună știință de cei care cred că în acest fel îi crează un presupus dezavantaj primarului Carabelea.

Bătaia de joc a societății la adresa pietrenilor nu va rămâne netaxată. Companiei în cauză îi va fi tot mai greu să se prezinte la licitațiile publice, pentru că va fi penalizată pentru nerespectarea termenelor asumate prin contract și va fi primi un certificat negativ în acest sens.

Dincolo de competiția electorală, care se încheie în câteva ore, rămân bătaia de joc și disprețul unora care frânează dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț, doar din rațiuni electorale, practici care, cu siguranță, vor fi taxate de pietreni, pe 9 iunie.

PUBLICITATE