Femeie lovită de tren în Neamț (FOTO)

Echipele de intervenție din cadrul Detașamentului Roman au intervenit rapid după ce un tren marfar care circula pe ruta Roman-Pașcani a lovit o femeie în zona localității Cordun. Femeia, conștientă, a fost extrasă de sub tren și transportată la CPU Roman.

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Roman, dotate cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, au intervenit în urmă cu puțin timp la un eveniment feroviar grav.

Un tren marfar care circula pe ruta Roman – Pașcani a lovit o femeie în zona localității Cordun.

Potrivit ISU Neamț, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare, pompierii au reușit să extragă femeia de sub tren.

Persoana, conștientă în momentul salvării, a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman pentru îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE:

„La data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 15:25, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în Cordun.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că trenul marfar, care circula pe ruta Sfântul Gheorghe- Dornești, ar fi acroșat o femeie, care s-ar fi aflat pe calea ferată.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii in vârstă de 61 de ani, din Cordun, care a fost transportată la o unitate medicală.

În cauza, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – a precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE